Формування механізму управління інноваціями підприємств харчової промисловості - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2007)
У статті розглянуті складові формування механізму управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості. The article describes the components of the formation mechanism of innovation in the food industry.
Keywords: управління інноваціями; innovation management; інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); кафедра економіки і права