Тенденції розвитку цукробурякового виробництва - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2012)
Головною задачею цукрової промисловості України є забезпечення населення, цукром. В останні роки цукрова промисловість України перебуває в кризовому стані, значно відстає за рівнем ефективності виробництва від ряду зарубіжних країн Для виходу цукрової промисловості з кризового стану і створення умов для стабілізації її розвитку необхідно привернути увагу держави. The main objective of the sugar industry in Ukraine is to provide the population with sugar. In recent years, the sugar industry of Ukraine is in a state of crisis, is far behind in terms of production efficiency on a number of foreign countries to exit the sugar industry from the crisis and create conditions for the stabilization of its development is necessary to attract the attention of the state.
Keywords: тенденції; розвиток; цукор; цукрова промисловість; trends; development; sugar; sugar industry; кафедра економіки праці та менеджменту