Дмитрук, Євген АдамовичІльчук, Віктор БорисовичВерещинський, Олександр ПавловичЧорний, A. A.Харченко, Євген Іванович2012-06-222012-06-222009Скорочений технологічний процес виробництва борошна / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, А. П. Верещинський та ін. // Хранение и переработка зерна. — 2009. — №2(116). — С. 53-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1773В статті розглянуто скорочений технологічний процес виробництва борошна із застосуванням процесів лущення, фракціонування та плющення зерна. Наведено ефективність роботи борошномельних заводів із скороченим технологічним процесом. In clause the reduced technological process of manufacture of a flour with use of a peeling, fractionating and bruising grains is considered. The overall performance of flour-grinding factories with the reduced technological process is resulted.uk-UKрозмел зернапитомі навантаженняборошнопідготовка зернаgrinding grainsspecific loadingsflourpreparation of grainкафедра технології зберігання і переробки зернаСкорочений технологічний процес виробництва борошна