Мирошник, Юлія АнатоліївнаДоценко, Віктор Федорович2020-05-242020-05-242019Патент на корисну модель № 139186 UA, МПК A21D 13/80 (2017.01) Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату / Мирошник Ю. А., Доценко В. Ф. ; власник НУХТ. – u 2019 06220 заявл. 04.06.2019 ; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31097Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату передбачає збивання яєць з цукром, додавання підігрітого до 30 °C вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання. Попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 6-8 хв. при частоті обертання робочого органу міксера 3-4 c-1, в ультразвуковому полі потужністю 0,4-0,8 кВт, при температурі 25-27 °C.otherбісквітний напівфабрикатbiscuit semi-finished productкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139186)Method of production of oil biscuit semi-finished product (Patent for useful model №139186)Technical Report