Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 139186) - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2019)
Спосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату передбачає збивання яєць з цукром, додавання підігрітого до 30 °C вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання. Попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 6-8 хв. при частоті обертання робочого органу міксера 3-4 c-1, в ультразвуковому полі потужністю 0,4-0,8 кВт, при температурі 25-27 °C.
Method of production of oil biscuit semi-finished product (Patent for useful model №139186)
Keywords: бісквітний напівфабрикат; biscuit semi-finished product; кафедра готельно-ресторанної справи