Шляхи удосконалення технології м’ясної кулінарної продукції - Іллючок, Антон Юрійович; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2025)
Сучасний ринок харчової продукції демонструє зростаючий попит на м’ясні кулінарні вироби з покращеними органолептичними та функціонально-технологічними характеристиками. Для розширення асортименту м’ясної кулінарної продукції пропонуємо використовувати технологію Pulled BBQ. Удосконалена технологія м’ясної кулінарної продукції Pulled BBQ шляхом використання природніх рослинних добавок та оптимізації параметрів термічного оброблення дозволить одержати конкуренто здатну харчову продукції та в закладах ресторанного господарства та крафтових виробництва розширити асортимент м’ясних страв та продукції з високими показниками якості та безпечності The modern food market shows a growing demand for meat culinary products with improved organoleptic and functional and technological characteristics. To expand the range of meat culinary products, we offer to use the Pulled BBQ technology. The improved technology of Pulled BBQ meat culinary products, thanks to the use of natural plant additives and optimization of heat treatment parameters, will allow to obtain competitive food products, and at catering enterprises and artisanal production to expand the range of meat dishes and products with high quality and safety indicators.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; м’ясний кулінарний продукт; асортимент; технологія Pulled BBQ; Pulled BBQ technology; safety; safety