Врахування фактору інфляції при обґрунтуванні інвестиційних рішень - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2011)
При обгрунтуванні інвестиційних рішень використовують методичний інструментарій інвестиційного менеджменту, а саме : оцінка вартості грошей в часі, оцінка чинників ризику, ліквідності, а також інфляції.

In justification of investment decisions using the methodological tools of investment management, namely the valuation of money over time, assessment of risk factors, liquidity and inflation.
Keywords: інвестиції; прибуток; інфляція; грошові потоки; investments; profit; inflation; cash flows; кафедра економіки праці та менеджменту