Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна2014-03-052014-03-051993Крайнюченко, О. Ф. Організація системи управління асортиментом харчової продукції як фактор підвищення ефективності виробництва / О. Ф. Крайнюченко // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. - 1993. – С. 617-618.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12929Запропонована система управління асортиментом продукції, що базується на таких основних принципах, як самостійність формування асортименту продукції, оптимізація асортименту продукції, забезпечення економічної зацікавленості підприємств у виробництві масової і соціальної продукції. Proposed the system of management of product range, which is based on such basic principles as self-forming product mix, product mix optimization, providing economic incentives for enterprises in production of mass and social products.uk-UKсистема управлінняасортимент продукціїефективність виробництваmanagement systemsassortment of productsefficiency of productionкафедра маркетингуОрганізація системи управління асортиментом харчової продукції як фактор підвищення ефективності виробництваThesis