Організація системи управління асортиментом харчової продукції як фактор підвищення ефективності виробництва - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 1993)
Запропонована система управління асортиментом продукції, що базується на таких основних принципах, як самостійність формування асортименту продукції, оптимізація асортименту продукції, забезпечення економічної зацікавленості підприємств у виробництві масової і соціальної продукції. Proposed the system of management of product range, which is based on such basic principles as self-forming product mix, product mix optimization, providing economic incentives for enterprises in production of mass and social products.
Keywords: система управління; асортимент продукції; ефективність виробництва; management systems; assortment of products; efficiency of production; кафедра маркетингу