Терещенко, Владислав Олексійович2022-05-122022-05-122022Терещенко, В. О. Проект цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 30 тис.дал/ рік з використанням новітніх матеріалів стабілізуючої дії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олексійович Терещенко ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 59 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37447кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноігристе виновиноматеріаливиноматеріали для ігристих винобробка виноматеріалівбентонітжелатинриб’ячий клейтанінПроект цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 30 тис.дал/ рік з використанням новітніх матеріалів стабілізуючої діїOther