Основні підходи до визначення доцільності консолідації капіталу підприємствами - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2013)
У статті досліджено основні підходи до визначення доцільності здійснення консолідації капіталу підприємств. Розглянуті основні етапи та наведено схему послідовності прийняття підприємствами рішення щодо здійснення консолідації капіталу з потенційним партнером. In the article the basic approaches to the determination of the appropriateness of the capital consolidation companies. The main stages and shows a flow diagram of the adoption of enterprise solutions for the implementation of the consolidation of capital with a potential partner.
Keywords: консолідація капіталу; конкурентні переваги; capital consolidation; competitive advantages; кафедра економічної теорії