Сімахіна, Галина ОлександрівнаСтеценко, Наталія ОлександрівнаНауменко, Роман Юрійович2018-12-282018-12-282018Сімахіна, Г.О. Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людини / Г.О. Сімахіна, Н.О. Стеценко, Р.Ю. Науменко // Proceedings of XХХVII International scientific conference «Scientific look at the present». – Morrisville: Lulu Press., 2018. – Р. 9-12.978-0-359-27655-4https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28685Вирішення пріоритетного на сьогодні для України завдання – збереження і підтримання на належному рівні стану здоров'я населення, подовження тривалості життя і активного творчого довголіття – безпосередньо пов‘язано із розробленням, виробництвом та використанням нового покоління харчових продуктів – функціональних, оздоровчих, профілактичних, спеціальних тощо, адекватних нутритивним потребам людини. Solving the priority task for Ukraine today - preserving and maintaining the population’s state of health, increasing life expectancy and active creative longevity - is directly related to the development, production and use of a new generation of food products - functional, health, preventive, special, etc. ., adequate nutritional needs of man.uk-UKбілкиамінокислотиоліненасичені жирні кислотиглікозидихарчові волокнаантиоксидантиproteinsamino acidspolyunsaturated fatty acidsglycosidesfood fibersantioxidantsкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниArticle