Рекуха, Анастасія Ігорівна2024-03-122024-03-122023Рекуха, А. І. Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва масла солодковершкового 80% жирності для оператора ринку ТОВ Кролевецький маслозавод : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Рекуха Анастасія Ігорівна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42183ukкафедра експертизи харчових продуктівмасло солодковершковесистема управління якістюудосконаленняТОВ «Кролевецький маслозавод»Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва масла солодковершкового 80% жирності для оператора ринку ТОВ Кролевецький маслозаводOther