Чернюшок, Ольга АнатоліївнаФедоров, Володимир ГавриловичКепко, Олег Ігорович2016-08-162016-08-162016Чернюшок, О. А. Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів / О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров, О. І. Кепко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2016. – Т. 18, № 1 (65). - Ч. 4. – С. 161-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23974Для підвищення тривалості зберігання м'ясних продуктів, їх необхідно розморожувати. У заморожених м’ясних продуктах швидкість перебігу процесів, що впливають на якість, у багато разів менша, ніж в охолоджених. Necessity of the meat products freezing will increase their preservation term. Velocity of the frozen meat products, influencing their quality, іs significantly lower than in the cooled products.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівохолодженнядрібношматкові м’ясні продуктишвидкість холодоносіяcoolingsmall-sized meat productsvelocity of coolantІнтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктівArticle