Пасічний, Василь МиколайовичБойко, B. C.Ярошевич, Володимир Ігорович2013-11-152013-11-152009Пасічний, В. М. Використання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / В. М. Пасічний, В. С. Бойко, В. І. Ярошевич // Мясной бизнес. - 2009. - № 9 (84). - С. 64-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11372У статті наведено модель використання регуляторів кислотності та харчових добавок при виробництві ковбас з направленим процесом автолізу. Науково обґрунтовано перспективи використання таких композицій для регулювання автолітичних процесів під час виготовлення виробів, що позитивно вплине на готовий продукт. The article presents a model using acidity regulators and food additives in the production of sausages directed autolysis process. Scientifically grounded perspectives of such compositions to regulate autolysis processes in the manufacture of products that have a positive impact on the finished product.otherхарчові добавкиферментні препаратирегулятор кислотностіfood additivesenzymesacidity regulatorкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізомArticle