Хомічак, Любомир МихайловичВиговський, Валерій ЮрійовичПетриченко, Ігор БорисовичОлійник, С. О.Бєлостоцький, Леонід ГеоргієвичЖеплінська, Марія МихайлівнаСамчук, О. Г.Пишняк, П. В.2012-06-212012-06-212002Новий напрямок в роботі ІІ сатурації / Л. М. Хомічак, В. Ю. Виговський, І. Б. Петриченко, С. О. Олійник, Л. Г. Білостоцький, М. М. Жеплінська, О. Г. Самчук, П. В. Пишняк // Цукор України. - 2003. - № 3. - С.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1730Пропонується спосіб проведення процесу ІІ сатурації, який відрізняється від типового частковою карбонізацією змішаного з вапняним молоком фільтрованого соку І сатурації перед дефекацією за рахунок його контакту з “відпрацьованим” сатураційним газом у верхній частині апарату ІІ сатурації, та наводяться результати досліджень в умовах цукрового заводу ім. Цюрупи.The method of leadthrough of process is offered ІІ saturacii, which differs from a model the partial carbonating mixed with the limewater of fil'trovanogo juice І saturacii before defecation due to his contact with “exhaust” carbonation gas in overhead part of vehicle ІІ saturacii, and results over of researches are brought in the conditions of sugar-house the name of Cyurupi.ІІ карбонізаціячистотакольоровістькафедра технології цукру і підготовки водиІІ saturationcleannesscolouredкафедра технології консервуванняНовий напрямок в роботі ІІ сатурації