Дослідження проблем зайнятості та безробіття в країні - Яковишена, Наталія Миколаївна (My University, 2014)
Однією з найскладніших соціально-економічних проблем в умовах ринкової трансформації економіки країни є формування національного ринку праці. One of the most difficult social and economic problems in a market economy transformation is the formation of the national labor market.
Keywords: зайнятість; безробіття; employment; unemployment