Основи професійного обслуговування - Матюшенко, Раїса Василівна (My University, 2012)
Сервіс - це проста концепція для впровадження якої не потрібно особливих затрат, повинна лише доброзичлива посмішка, знання своєї справи і бажання приділити увагу гостям, поки вони знаходяться в закладі. Service - is a simple concept for performance that does not require special expenses should only friendly smile, knowing his case and wish to pay attention to our guests while they are in the institution.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; обслуговування; сервіс; професіоналізм; professionalism; services; service