Культурологічний аспект сучасної української пісні - Мороз, Анастасія Олександрівна; Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2020)
Пісня завжди була «візитною карткою» української культури й займала важливе мiсце в духовно-культурному життi українського народу. Музичне мистецтво має велике значення у вiдродженнi й актуалiзацiї художнiх цiнностей, в iнтеграцiї та культурному розвитковi українського суспiльства. The song has always been a «business card» of Ukrainian culture and occupied an important place in the spiritual and cultural life of the Ukrainian people. Musical art is of great importance in the revival and actualization of artistic values, in the integration and cultural development of Ukrainian society.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; українська пісня; культура; кітч; culture; Ukrainian song; kitsch