Ковальова, Світлана ОлександрівнаПашкевич, Максим Олегович2020-02-042020-02-042019Ковальова, С. О. Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктах / С. О. Ковальова, М. О. Пашкевич // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р .– Київ : НУХТ, 2019. – С. 412-414.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30655otherхарчові добавкиестери цукрозиЕ473гідроліземульгаторnutritional supplementsE473sucrose estershydrolysisemulsifierкафедра харчової хіміїВизначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктахThesis