Ігровий підхід у навчанні англійської мови як засіб розвитку професійного та творчого потенціалу студентів - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2003)
Ігровий підхід до навчання студентів вищої школи містить у собі умови для підготовки творчого й активного, здатного бачити перспективу, формулювати проблему, ставити й самостійно вирішувати її, реалізовувати стратегію професійної діяльності й тактику комунікативної поведінки випускника вищої економічної школи.

Іn higher educational establishments communication games at English lessons have great potential for training creative and active specialists, help them to see the future prospects, define the problems and solve them independently, develop professional strategy and communication skills.
Keywords: ігровий підхід; потенціал; game approach; potential; higher school; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації