Ворков, Євген РомановичМатюшенко, Раїса Василівна2014-12-052014-12-052014Ворков, Є. Молекуляні коктейлі / Євген Ворков, Раїса Матюшенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 436-437.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19079Прогрес і розвиток науки проникають в усі сфери нашого життя і вже увійшли в гастрономію. На сьогоднішній день вже досить широке поширення має так звана молекулярна кухня, якою вже мало кого можна здивувати. Кухарі так призвичаїлися до цього нововведення, що вже розробили спеціальні страви, які відповідають національному колориту - молекулярний борщ, молекулярні суші і багато інших. Progress and development of science penetrate into all areas of our lives and are included in gastronomy. To date, fairly widespread is the so-called molecular gastronomy, which are very few people can surprise you. Cooks so accustomed to this innovation that have developed specialties that meet national colors - molecular soup, molecular land and many others.uk-UKгастрономіяgastronomyмолекулярна кухняmolecular cuisineмолекулярні коктейліmolecular cocktailsкафедра готельно-ресторанної справиМолекуляні коктейліOther