Проблеми управління портфелем торгових марок - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2007)
Розглянуто окремі складові управління портфелем брендів, проаналізовано причини коригування портфелю, досліджено позиції та взаємозв’язки складових сучасного портфелю

It is considered separate forming management briefcase brands, is analyzed reasons of the adjustment of the briefcase, explored position and intercoupling the component
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; торгова марка; управління портфелем торгових марок; бренд; торговая марка; brand; trademarks; management briefcase brands