Ятченко, Олександра Миколаївна2021-10-112021-10-112021Ятченко, О. М. Проект цеху борошняних кондитерських виробів у м. Чернігів із встановленням потоково-механізованої лінії виробництва здобного і цукрового печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Миколаївна Ятченко ; наук. керівник Юлія Петрівна Звягінцева-Семенець. – Київ, 2021. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36002otherпечиво цукровепечиво здобнепотоково-механізовані лініїзбивальні машиникафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект цеху борошняних кондитерських виробів у м. Чернігів із встановленням потоково-механізованої лінії виробництва здобного і цукрового печиваOther