Домарецький, Віталій АфанасійовичМалежик, Іван ФедоровичУдодов, Сергій ОлександровичПрибильський, Віталій Леонідович2014-04-222014-04-221996Біотехнологічні процеси в бродильній промисловості / В. А. Домарецький, М. А. Панченко, І. Ф. Малежик та ін. // Удосконалення процесів та апаратів хімічних, харчових та нафтохімічних виробництв 10-13 вер. 1996 р., м. Одеса. — Одеса : "Рекламсервис", 1996. — С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14099Науковий підхід до виробництва продуктів харчування з використанням мікроорганізмів,ферментів,біологічно активних речовин і амінокислот послужив початком розвитку біотехнології продукт. The scientific approach to food production using microorganisms, enzymes, bioactive substances and amino acids served as the beginning of the fermentation products of biotechnology.uk-UKбіотехнологічні процесибіотехнологіябіоінженеріямікроорганізмиbiotechnological processesbiotechnologybioengineeringmicroorganismsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвБіотехнологічні процеси в бродильній промисловостіArticle