Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152003Гавва, О. О. Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової та переробної промисловості : 69-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2003. — С. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11337Основним процесом, що обумовлює термін зберігання помадних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлена доцільність використання пакувальних матеріалів на основі поліпропілену, в порівнянні з традиційним парафінованим папером, для збільшення терміну зберігання помадних цукерок.uk-UKчерствінняпомадаполіпропілентермін зберіганняпарафінований папіркафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівhardeningfondantpolypropyleneshelf lifeparaffinic paperВплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерокThesis