Прибильський, Віталій ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичГригоров, Юрій ГригоровичКонопольська, Катерина ВасилівнаЄрмакова, Ганна ВолодимирівнаКосоголова, Людмила Олексіївна2012-12-272012-12-271998Патент 25211 UA, МПК A 23 L 2/00; С 12 С 3/00. Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння / Прибильський В. Л., Домарецький В. А., Григоров Ю. Г., Конопольська К. В., Єрмакова Г. В., Косоголова Л. О., ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № 97063365 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 30.10.1998 , Бюл. № 6, 1998 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5099Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння включає приготування сусла, його зброджування культурами дріжджів та молочнокислих бактерій, охолодження, видалення мікроорганізмів, купажування з рецептурними інгредієнтами, відрізняється тим, що сусло готують на основі ячмінно-солодового екстракту.Method of manufacturing soft drinks fermenting wort includes cooking, his fermentation cultures of yeast and lactic acid bacteria, cooling, removing microorganisms, blending with prescription ingredients, wherein the wort is prepared from barley-malt extract.otherсуслоwortмолочнокислі бактеріїзброджуваннякупажуванняlactic acid bacteriafermentationblendingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння (Патент на винахід № 25211)Other