Аналіз сучасних демографічних тенденцій в Україні - Книш, Іванна Василівна; Безпалько, Олена Вікторівна (My University, 2018)
У статті проаналізовано основні демографічні характеристики та тенденції, що відбувалися в нашій державі за останні роки, а саме: динаміку зміни чисельності наявного населення України за 1998-2018 р.р., національний склад населення за даними останнього перепису населення, структуру населення України за окремими віковими групами за 2017-2018 р.р., динаміку зміни природного руху населення України за 1997-2017 р.р. та динаміку зміни середньої тривалості життя в Україні в розрізі статі за 2007-2017 р.р.
Keywords: населення; вікові групи населення; природний рух населення; середня тривалість життя; population; age groups of the population; natural movement of the population; average life expectancy; кафедра економіки праці та менеджменту