Пошук ефективних шляхів вирішення проблеми раціонального поводження з ТПВ на прикладі м. Київ, створення біогазової установки - Бобирь, Михайло (My University, 2014)
Дослідження, проведене в «Укркомун НДІ прогрес», показали можливість і доцільність широкого використання біогазу в якості альтернативного палива комунальному господарстві України. качестве A study in "Ukrkomun SRI progress" have shown the possibility and feasibility of widespread use of biogas as an alternative fuel communal services of Ukraine.
Keywords: біогазові установки; утилізація; побутові відходи; biogas plants; utilization; waste