Семантика найменувань професій в українських топонімах - Устименко, Ольга Михайлівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2014)
Метою цієї роботи стало виявити основні аспекти людської діяльності, явлені в українських топонімах, пов’язаних із харчовими виробництвами. The aim of this study was to identify the main aspects of human activity, revealed in Ukrainian names associated with food production.
Keywords: семантика найменування професій; українські топоніми; етимологія; name semantics professions; Ukrainian place names; etymology; кафедра гуманітарних дисциплін