Бердашкова, Лілія ОлександрівнаБахмач, Володимир ОлександровичВовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна2015-03-252015-03-252015Бердашкова, Л. О. Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій / Л. О. Бердашкова, В. О. Бахмач, Н. І. Вовкодав // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 171-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19857Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.otherмайонезудосконаленняемульсіяmayonnaiseimprovementemulsionкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМоделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсійOther