Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаСтрой, І. І.2015-05-142015-05-142014Радзієвська, І. Г. Здобутки кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів у технології олійно-жирових виробництв / І. Г. Радзієвська, І. І. Строй // Продукты & ингредиенты. – 2015. – № 2 (110). – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20385Наведено головні результати роботи кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів в рамках студентської науково-дослідної роботи спеціальності «Технології жирів і жирозамінників». Матеріал присвячено 130-річчю від дня заснування Національного університету харчових технології.otherосвітатехнологіяжирові продуктижирнокислотний складрослинна оліяобразованиетехнологияжировые продуктыжирнокислотный составрастительное маслоeducationtechnologyfat productsfatty acid compositionvegetable oilкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗдобутки кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів у технології олійно-жирових виробництвArticle