Здобутки кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів у технології олійно-жирових виробництв - Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Строй, І. І. (My University, 2014)
Наведено головні результати роботи кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів в рамках студентської науково-дослідної роботи спеціальності «Технології жирів і жирозамінників». Матеріал присвячено 130-річчю від дня заснування Національного університету харчових технології.
Keywords: освіта; технологія; жирові продукти; жирнокислотний склад; рослинна олія; образование; технология; жировые продукты; жирнокислотный состав; растительное масло; education; technology; fat products; fatty acid composition; vegetable oil; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів