Місюра, Максим ДмитровичКишенько, Василь Дмитрович2012-12-172012-12-172005Ідентифікація біотехнологічних процесів в пивоварному виробництві / М. Д. Місюра, В. Д. Кишенько // Автоматика : матеріали 12-й міжнародної конференції з автоматичного управління м. Харків, ЗО травня - 3 червня 2005 р. - Харків, 2005. – С. 118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4385Представлена ідентифікація дозволяє дослідити технологічні процеси з використанням ентропійного та синергетичного підходів до оцінки стану складної системи, що дозволить виявити явища самоорганізації та утворення дисипативних структур, визначити атрактори. Submitted identification allows to investigate processes using entropic and synergistic approaches to the assessment of a complex system that will detect the phenomenon of self-organization and the formation of dissipative structures, identify attractors.uk-UKідентифікаціябіотехнологічний процеспивовиробництвоентропіясинергетикаidentificationbiotechnological processesbeer productionentropysynergyкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаІдентифікація біотехнологічних процесів в пивоварному виробництвіThesis