Удосконалення персоналізованого підходу до обслуговування гостей в барах готельних підприємств - Пушка, Ольга Сергіївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шевченко, Ілля Вячеславович (My University, 2024)
Стаття присвячена питанням, пов'язаним з вдосконаленням та впровадженням персоналізованого підходу до обслуговування гостей у барах готельного підприємства. В роботі висвітлено аналітичний огляд стратегій, методів та технік, спрямованих на оптимізацію процесів обслуговування та підвищення ефективності комунікації з гостями в закладах ресторанного господарства. Розглядаються сучасні тенденції в галузі барного обслуговування, включаючи використання інноваційних методів та підходів для персоналізації взаємодії з гостями

The article is dedicated to addressing issues related to the enhancement and implementation of a personalized approach to guest service in hotel bars. The paper presents an analytical review of a diverse range of strategies, methods, and techniques aimed at optimizing service processes and improving communication efficiency with guests in the hospitality industry. This work explores modern trends in bar service, including the use of innovative methods and approaches to personalize interactions with guests
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; засіб розміщення; бар; обслуговування; персоналізація; готель; accommodation facilities; bar; service; personalization; hotel