Оптимізація процесу біохімічного очищення стічних вод молокозаводів - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна; Ничик, Оксана Василівна (My University, 2012)
Розглянуто питання оптимізації процесу біохімічного очищення стічних вод. Зроблено аналіз запропонованих методів інтенсифікації процесу. Проведено дослідження удосконалення процесу очищення стічних вод молочного виробництва шляхом стимулювання мікроорганізмів активного мулу очисної споруди електричним струмом.

The question of streamlining the process of biochemical sewage treatment. The analysis of the proposed methods intensification process. A study of the improvement process wastewater milk production by stimulating microbial sludge treatment facilities electrocution.
Keywords: стічна вода; електричний струм; активний мул; біохімічне очищення; електростимулювання; Waste water; electric current; activated sludge; biochemical purification; electric stimulation; кафедра екології та екоменеджменту