Логінова, Анна ОлегівнаАтанова, Юлія ОлегівнаМаринін, Андрій ІвановичПасічний, Василь Миколайович2019-10-152019-10-152019Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовах / А. С. Логінова, Ю. О. Атанова, А. І. Маринін, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 341.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30201Постійний дефіцит вільного часу військовослужбовців в польових умовах змушує їх робити звичні для нас речі в швидкому темпі, в тому числі й харчуватися. Для того, щоб покращити якість їхнього харчування, пропонується використовувати в раціоні військовослужбовців м’ясні сушені снеки. Це допоможе їм економити час на харчування, але при цьому отримувати необхідні білки, жири та вуглеводи, що необхідні для нормального функціонування організму.uk-UKвійськовослужбовціснекихарчуванням’ясні продуктиservicemensnacksfoodmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВикористання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовахThesis