Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовах - Логінова, Анна Олегівна; Атанова, Юлія Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2019)
Постійний дефіцит вільного часу військовослужбовців в польових умовах змушує їх робити звичні для нас речі в швидкому темпі, в тому числі й харчуватися. Для того, щоб покращити якість їхнього харчування, пропонується використовувати в раціоні військовослужбовців м’ясні сушені снеки. Це допоможе їм економити час на харчування, але при цьому отримувати необхідні білки, жири та вуглеводи, що необхідні для нормального функціонування організму.
Keywords: військовослужбовці; снеки; харчування; м’ясні продукти; servicemen; snacks; food; meat products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування