Арт-терапія як творчий метод у роботі з обдарованими дітьми - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2024)
Розглядається арттерапія як метод розвитку обдарованості дитини, зазначається, що арттерапія стимулює формування власного я, свого самовираження, самоактуалізації; аналізуються найбільш ефективні методи арттерапії

Art therapy is considered as a method of developing a child's giftedness, it is noted that art therapy stimulates the formation of one's own self, self-expression, self-actualization; the most effective methods of art therapy are analyzed
Keywords: арт-терапія; самовираження; обдарованість; art therapy; self-expression; genius; кафедра гуманітарних дисциплін