Створення харчових продуктів спеціального призначення – актуальна проблема сучасності, вклад кондитерів НУХТ в її рішення - Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2016)
Розглянуто класифікацію продуктів спеціального призначення. Наведено детальну характеристику кожної групи продуктів. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі створення функціональних харчових продуктів. We consider the classification of products for special purposes. An extensive description of each product group. NUFT deals with the development towards the creation of functional foods.
Keywords: класифікація; кондитерські вироби; дієтологія; нутріціологія; функціональні продукти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; classification; confectionery; dietetics; nutritsiolohiya; functional foods