Дорохович, Антонелла Миколаївна2017-04-252017-04-252016Дорохович, А. М. Створення харчових продуктів спеціального призначення – актуальна проблема сучасності, вклад кондитерів НУХТ в її рішення / А. М. Дорохович // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 56-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25125Розглянуто класифікацію продуктів спеціального призначення. Наведено детальну характеристику кожної групи продуктів. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі створення функціональних харчових продуктів. We consider the classification of products for special purposes. An extensive description of each product group. NUFT deals with the development towards the creation of functional foods.uk-UKкласифікаціякондитерські виробидієтологіянутріціологіяфункціональні продуктикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівclassificationconfectionerydieteticsnutritsiolohiyafunctional foodsСтворення харчових продуктів спеціального призначення – актуальна проблема сучасності, вклад кондитерів НУХТ в її рішенняOther