Шульга, Оксана СергіївнаШульга, Сергій ІвановичЛистопад, Володимир Васильович2019-01-152019-01-152018Шульга, О. С. Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю / О. С. Шульга, В. В. Листопад, С. І. Шульга // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 76005. Зареєстр. 17.01.2018 ; Опубл. 27.04.2018, Бюл. №48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28714Літературний твір Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю. Literature The method of determining the degree of esterification of pectin for titrated acidity.uk-UKпектинетерифікаціятитрована кислотністьpectinesterificationtitrated acidityкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністюThesis