Жуплій, Владислав Юрійович2021-09-212021-09-212021Жуплій, В. Ю. Дослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Одеса : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Жуплій ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 171 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35469otherАюрведабулка здобнапроросле зернокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. ОдесаOther