Економічне зростання і трансформаційні процеси в економіці України - Ковальчук, Інна Володимирівна; Назаренко, Катерина Михайлівна (My University, 2008)
Розглянуто сучасні трансформаційні процеси в економіці України.
Keywords: зростання; трансформація; процеси; рост; трансформация; процессы; growth; transformation; processes; кафедра економіки і права