Актуальність впровадження аюрведичних послуг на підприємствах гостинності - Іщенко, Тетяна Іванівна; Терешкевич, Віталія Віталіївна (My University, 2018)
У статті викладено суть та роль аюрведи. Розглянуто аюрведичні послуги та підприємства гостинності, які надають їх у всьому світі та визначено актуальність впровадження їх на українських готельних підприємствах як інноваційного продукту готельного господарства. The article outlines the essence and role of Ayurveda. Reviewed Ayurvedic services and hospitality enterprises that provide them all over the world and determined the relevance of their implementation at Ukrainian hotel enterprises as an innovative product of the hotel industry.
Keywords: сфера гостинності; аюрведичні послуги; hospitality industry; доша; ayurvedic services; dosha; кафедра готельно-ресторанної справи