Рудавська, Ганна БогданівнаШаповалова, Наталія Петрівна2014-04-142014-04-142012Патент на корисну модель № 73693, МПК A23L 1/32. Спосіб виробництва лукуму збивного / Рудавська Г. Б., Шаповалова Н. П. ; заявник і патентовласник Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова. – № u 2012 00820 ; заяв. 26.01.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13947В основу корисної моделі, що заявляється, поставлено задачу розробити удосконалений спосіб виробництва нового лукуму з додаванням нетрадиційної для цього виробу сировини – ламідану та цикорлакту, з метою підвищення біологічної цінності нового продукту, зменшення вміст цукру у рецептурі, поліпшення смакових властивостей, кольору готового виробу, продовження граничного терміну придатності, надання продукту оздоровчого ефекту. Based zayavlyaemoy models tasked razrabotat usovershenstvovannыy new method of production Delight with dobavlenyem netradytsyonnoy To do this yzdelyya raw materials - Lamydan and tsykorlaktu, with aim of povыshenyya Values ​​byolohycheskoy new product, Reduction of sugar in the recipe, Improvement vkusovыh Properties Colour finished yzdelyya, continuation predelnoho Sroka hodnosty, predostavlenyya product improvingly effect.otherлукумламіданцикорлактаераціястислий азотlukumlamidantsikorlaktaerationcompressed nitrogenкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва лукуму збивного (Патент на корисну модель №73693)Other