Березюк, Мирослава Олександрівна2025-01-212024Березюк, М. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва яблучно-виноградного соку на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Березюк Мирослава Олександрівна ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2024. – 172 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46539ukкафедра експертизи харчових продуктівяблучно-виноградний сіксистема управління безпечністюНАССРкритична контрольна точкаapple-grape juicesafety management systemcritical control pointprerequisite programsУдосконалення системи управління безпечністю виробництва яблучно-виноградного соку на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other