Спосіб виробництва пряників “Бадьорість” (Патент на корисну модель № 26696) - Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Віннікова, Владислава Олександрівна (My University, 2007)
Розглянуто спосіб виробництва пряників з використанням дієтичної добавки "Гемовітал" на основі крові забійних тварин, які можуть бути застосовані для поліпшення стану білково-мінерального харчування населення України. The way the production of gingerbread using dietichnoӥ supplements "Gemovital" based on the blood of slaughtered animals, which can be used to improve the protein and mineral nutrition of the population of Ukraine
Keywords: дієтична добавка "Гемовітал"; пряники; dietary supplement "Gemovital"; gingerbread; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції