Дослідження методів і підходів проведення рефакторінгу баз даних - Струзік, Владислав Анатолійович; Грибков, Сергій Віталійович; Литвин, Анна Олегівна (My University, 2017)
В роботі проведено дослідження методів і підходів проведення рефакторингу баз даних. Досліджено основні ознаки при яких необхідно проводити рефакторинг баз даних, а також розглянуто основні операції рефакторингу. In this paper, the study of methods and approaches for refactoring databases was conducted. The main features under which refactoring of databases is necessary, as well as the main refactoring operations are considered.
Keywords: рефакторинг; ітераційні процеси; розробка; інформаційні системи; refactoring; iterative processes; development; information systems; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки