Різницеві рівняння. Дискретне перетворення Лапласа - Дев'ятко, Вікторія Іванівна; Юрик, Іван Іванович (My University, 2000)
Містить 6 лекцій: решітчасті функції, різницеві рівняння, перетворення Лапласа, основні властивості дискретного перетворення, формули розкладу і застосування D-перетворення до розвязання різницевих рівнянь.

Contains 6 lectures: lattice function, difference equations, Laplace transform, fundamental properties of discrete transform, formulas and application schedule D-conversion to a resolution of difference equations.
Keywords: решітчасті функції; latticed function; різницеві рівняння; перетворення Лапласа; discotinuous transformations of Laplasa; difference equation; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.