Слободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Наталія ОлександрівнаНещадим, Лариса Петрівна2013-07-042013-07-042011Слободян, О. П. Спосіб життя та здоров'я / О. П. Слободян, Н. О. Нещадим, Л. П. Нещадим // Стан БЖД, ОП та ЦЗ в сучасних умовах соціально-економічного розвитку України: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених. 25листопада 2011 р. – Ірпінь : НУДПСУ, 2011. – Ч. 1 – С. 72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8873Наведені основні чинники якості життя: стан здоров'я, споживання, умови на робочому місці та у побуті, медико-санітарні фактори. Shows the main factors of quality of life: health, consumption, conditions at the workplace and in the home, health factors.otherздоров'яхарчуванняризикhealthyfoodriskкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСпосіб життя та здоров'яOther