Конкуренция в ресторанном бизнесе - Гавриш, Андрей Владимирович; Немирич, Александра Владимировна (My University, 2012)
В работе рассмотрены различные виды конкуренции в ресторанном бизнесе.The paper discusses the different types of competition in the restaurant business.
Keywords: ресторанный бизнес; restaurant business; конкуренция; бренд; competition; brand; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи