Удосконалення механізму управління фінансовими ресурсами підприємства - Климаш, Наталія Іванівна; Мельник, Лілія (My University, 2012)
Визначено особливості механізму управління фінансовими ресурсами та узагальнено його складові. Обґрунтовано оптимальні варіанти формування фінансових ресурсів на вітчизняних підприємствах. The features of the mechanism of financial management and summarized its components. Proved the best options for the formation of financial resources for domestic enterprises.
Keywords: механізм управління фінансовими ресурсами; фінансове управління; mechanism for financial management; financial management; кафедра фінансів