Ничик, Оксана ВасилівнаСалавор, Оксана МирославівнаСтепанець, Любов ФилимонівнаТогачинська, Ольга Василівна2014-12-022014-12-022014Застосування методів біоіндикації для оцінки екологічних ризиків діяльності харчових підприємств / О. В. Ничик, О. М. Салавор, Л. Ф. Степанець, О. В. Тогачинська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 709.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18951У зв'язку з глибокою трансформацією природного середовища, що активізується під дією антропогенного впливу, загострюються та стають актуальними проблеми збереження екосистеми і біосфери в цілому. Вплив на екосистеми з кожним роком стає більш інтенсивним, тому необхідність контролю за антропогенними чинниками набуває актуального значення.uk-UKекологічні ризикихарчові підприємствабіоіндикаціяэкологические рискибиоиндикацияпищевые предприятияenvironmental risksfood enterprisesbioindicationкафедра екології та екоменеджментуЗастосування методів біоіндикації для оцінки екологічних ризиків діяльності харчових підприємствThesis