Застосування методів біоіндикації для оцінки екологічних ризиків діяльності харчових підприємств - Ничик, Оксана Василівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Степанець, Любов Филимонівна; Тогачинська, Ольга Василівна (My University, 2014)
У зв'язку з глибокою трансформацією природного середовища, що активізується під дією антропогенного впливу, загострюються та стають актуальними проблеми збереження екосистеми і біосфери в цілому. Вплив на екосистеми з кожним роком стає більш інтенсивним, тому необхідність контролю за антропогенними чинниками набуває актуального значення.
Keywords: екологічні ризики; харчові підприємства; біоіндикація; экологические риски; биоиндикация; пищевые предприятия; environmental risks; food enterprises; bioindication; кафедра екології та екоменеджменту