Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів - Галецька, Оксана Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна (My University, 2014)
Мета цієї роботи – дослідження впливу рослинних компонентів на фізичну структуру збагаченого оздоблювального напівфабрикату. Для проведення досліджень виготовляли оздоблювальний напівфабрикат, збагачений порошком із ананасу та насінням білого кунжуту, подрібненим у спеціальних умовах. Кількість внесених добавок становила 18 та 12 % відповідно їх вмісту від маси готового продукту. The purpose of this work is to study the influence of plant components on physical the volume of the enriched finishing half-finished product. For the research, a finishing half-finished product was enriched with powdered pineapple and seeds. white sesame seeds, crushed in special conditions. Number of supplements made forks 18 and 12% corresponding to their content from the mass of the finished product.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; стуктура; оздоблювальні напівфабрикати; порошок ананасу; кунжут; structure; finishing semi-finished products; powder of pineapple; sesame