Галецька, Оксана ВолодимирівнаЯнчик, Марія Володимирівна2018-04-252018-04-252014Дослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатів / О. В. Галецька, М. В. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : 2014. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27209Мета цієї роботи – дослідження впливу рослинних компонентів на фізичну структуру збагаченого оздоблювального напівфабрикату. Для проведення досліджень виготовляли оздоблювальний напівфабрикат, збагачений порошком із ананасу та насінням білого кунжуту, подрібненим у спеціальних умовах. Кількість внесених добавок становила 18 та 12 % відповідно їх вмісту від маси готового продукту. The purpose of this work is to study the influence of plant components on physical the volume of the enriched finishing half-finished product. For the research, a finishing half-finished product was enriched with powdered pineapple and seeds. white sesame seeds, crushed in special conditions. Number of supplements made forks 18 and 12% corresponding to their content from the mass of the finished product.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїстуктураоздоблювальні напівфабрикатипорошок ананасукунжутstructurefinishing semi-finished productspowder of pineapplesesameДослідження структури збагачених оздоблювальних напівфабрикатівThesis